Ny video – Sätt dina spår

Idag har jag den stora glädjen att presentera en video för låten Sätt dina spår! Det innebär att den även numera finns att lyssna till på Youtube. Klicka på denna länk för att komma direkt till låten på Youtube. 

”Sätt dina spår” är en rocklåt på svenska i mycket positiv anda – som ger goda råd till barnen om vi själva skulle gå bort.

Låten ”Sätt dina spår”är en rocklåt på svenska i mycket positiv anda och handlar om vad för råd man skulle vilja lämna efter sig till sina barn, om man hastigt skulle gå bort. De flesta föräldrar har nog funderat och varit lite oroliga för att lämna barnen i förtid, och då hoppas man att de skall komma ihåg de goda råd och tips man gett dem så långt. Eller rent av inte hunnit lämna än. Det göres i denna låt.

Information om musiker som medverkar på inspelad låt:
Trummor – Timmy Sassian, Göteborg
Bas – Tero Kupiainen, Borås
Gitarrer (el och akustisk) och körsång – Tomas Johansson, Orust Kompgitarr (el), akustisk gitarr, piano samt sång – Peter Svensson, Orust
Inspelningsstudio och mastring: Calle Rundström, Uddevalla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *