Ny låt – Sätt dina spår!

Idag har jag den stora glädjen att berätta den tionde singeln är släppt – Sätt dina spår!

”Sätt dina spår” är en rocklåt på svenska i mycket positiv anda – som ger goda råd till barnen om vi själva skulle gå bort. Låten är inspelad i Uddevalla tillsammans med musiker från Göteborg, Orust och Borås. Text och musik av Peter Svensson (Kapten Fri). Se mer låtinformation här.

Låten ”Sätt dina spår” handlar om vad för råd man skulle vilja lämna efter sig till sina barn, om man hastigt skulle gå bort. De flesta föräldrar har nog funderat och varit lite oroliga för att lämna barnen i förtid, och då hoppas man att de skall komma ihåg de goda råd och tips man gett dem så långt. Eller rent av inte hunnit lämna än. Det göres i denna låt.

Möjligen är råden till fler än de efterlevande. Kanske till en själv just i nuläget? Kanske gäller de för de allra flesta?

Lyssna på låten här (länk). 

Mycket nöje!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *