Kära följare…

Kära följare,

Vi måste dessvärre informera er om att bandet Kapten Fri som ni känner det inte längre kommer att fortsätta tillsammans.

Vi vill tacka er som följt vår utveckling så långt. Ett om möjligt ännu större tack till er som hann se oss live! Tack även till alla er vi haft glädjen att spela med och hos.

Tillsammans spelade vi fantastiskt go egenskriven rock på svenska. Du kommer fortfarande kunna höra de låtar vi spelat in och släppt såklart. Vi kommer att lyssna med själva och minnas…

… Patrik Orrmens hårdspelande, rockiga och alldeles utsökta trumspel. Alltid rätt känsla för varje slag och takt. Patrik var med från allra första början, när vi endast fanns i tanken. Sedermera även kung på att boka spelningar.

… Lasse Johanssons melodiösa spel på gitarrer i alla möjliga olika skepnader, de godaste av rock-licks, riff i stämmor och de skönaste solon vi någonsin hört. Pedaler och effekter i ständigt nya kombinationer.

… Peter Årnes taktfasta pumpande och drivande basspel. Lite som en ryggrad. Hans lugna väsen. Hans vänliga sätt. En räddare i nöden.

Var och en av ovan medlemmar är redan mer eller mindre engagerade i nya spännande projekt eller idéer. Håll koll på dessa, det kan inte bli annat än riktigt bra!

I egenskap av ensam Kapten, kommer jag nu först ladda batterierna rejält. När energin förhoppningsvis kommer åter, hoppas jag delge er nya alster. Jag vet inte hur länge det dröjer. Men jag återkommer med information här på denna sidan när det så småningom förhoppningsvis blir aktuellt.

Återigen, stort tack från oss alla. Nu kastar vi loss, fast bara åt olika håll.